Een evenement organiseer je niet zomaar

Je wilt iets aan- of verkondigen of er is een mijlpaal bereikt en dat wil je graag met jouw gasten vieren. Wij zetten de puntjes voor je op de i! Na een verkennend gesprek waarin jij meer vertelt over de aanleiding en de locatie zorgen wij voor een compleet advies wat betreft de aankleding van jouw evenement. Dat doen we niet alleen voor grote feesten en partijen, maar ook voor kleinere evenementen. Feestjes zijn er immers om gevierd te worden!

De aankleding van jouw evenement, we denken graag met je mee
Een geslaagd feest of ander evenement vraagt om het nodige denkwerk (ten behoeve van de aankleding). Waar gaat gepresenteerd worden/waar zeg je ja tegen elkaar/waar wordt de jubilaris toegesproken? En waar wil je dat de gasten zich tijdens dat moment begeven? Moet de locatie na dit moment worden aangepast? Allemaal aspecten die van invloed zijn op de aankleding van het evenement. Wij denken graag met je mee en geven -mede mogelijk gemaakt door de verrijdbaarheid van veel van onze creaties- invulling aan jouw wensen. Het spreekt voor zich dat we elke opdracht tot in de puntjes verzorgen. We bezorgen op tijd, halen de aankleding na het evenement weer op en rekenen binnen de grenzen van Alkmaar geen bezorgkosten.

We geven om de aarde
Daarom werken en bezorgen we de aankleding voor elk evenement zo efficiënt mogelijk en maken we voor onze ballondecoraties uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Hiermee zijn we zeker van 100% natuurlatex en de biologische afbreekbaarheid van de materialen.

Zoek jij een partij voor de aankleding van jouw evenement? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een omgeving waar je u tegen zegt.

Neem contact op