Celebrate good times met verjaardag decoratie

Of het nu jouw bloedje is dat verjaart, jouw partner of jijzelf, verjaardagen zijn er om gevierd én gedecoreerd te worden! Wij helpen je daar graag bij. Aankleding is ons vak en hiermee is de decoratie van jouw verjaardagsfeest iets wat wij je graag uit handen nemen. Natuurlijk kun je eenvoudigweg een aantal mooie items uit onze collectie huren of een ballonnenboog als verjaardag decoratie bestellen, maar je kunt ook kiezen voor een cocreatie met onze creatieve afdeling. We baseren ons advies volledig op de locatie van de verjaardag en de wensen die je inzake het feest hebt. Natuurlijk verstrekken we ook graag vakkundig advies inzake de kleurkeuze van de ballondecoraties. Het is bovendien goed om te weten dat we er voor zowel grote als kleine verjaardagen zijn. We lopen warm voor elke opdracht: van een paar trosjes ballonnen tot de verjaardag decoratie van een complete locatie.     

The big 50
Spiegelbeeld, vertel eens even, ben ik echt zo oud als jij? Is het waar? Ben je bijna vijftig? Dat moet worden gevierd! We hebben twee geweldige poppen -met hun drie meter verjaardag decoratie to the max- die de hele omgeving duidelijk zullen maken dat jij deze mijlpaal hebt bereikt. Sarah en Abraham staan voor je klaar!

Verjaardag decoratie
Wil je jouw vrienden en familie ontvangen met een welkomstdrankje uit de backdrop om ze vervolgens over de rode loper te laten wandelen? Wil je oe’s en aa’s horen zodra ze jouw feestlocatie binnenstappen? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor verjaardag decoratie in ons verhuurmenu. Zodra je de basis hebt uitgekozen doe je er goed aan ook even naar de ballonopties te kijken. Goed om te weten: al onze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en hiermee biologisch afbreekbaar.

Zoek jij een partij voor jouw verjaardag decoratie? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een locatie waar de charme vanaf spat. 

Neem contact op