Ballondecoraties voor jullie bedrijfsfeest

Een zakelijk feestelijk event is een uitstekende gelegenheid om op klanten en andere relaties een goede indruk te maken. Bij een jubileum, (her)opening, verhuizing, directiewissel, de eerste steen, bekend maken logo of als blijk van waardering voor je netwerk. Wat de aanleiding ook is, het bedrijfsfeest moet wel in het geheugen blijven hangen. Eén ding is zeker: met balloncreaties van Feest en Verhuur weet je in ieder geval dat het visuele deel helemaal klopt!

Elk bedrijfsfeest gaat next level met onze balloncreaties

Wij verzorgen balloncreaties op maat. Het is ons vak en dat doen we met volle inzet en fantasie. Je kunt de aankleding van je bedrijfsfeest dus met een goed gevoel aan ons overlaten. Zelfs standaard ballonbogen en ballonslingers springen er bij ons uit. Wil je ballonnen bedrukt met je bedrijfslogo of persoonlijke tekst? Ook dat regelen we.

Ann elk feest komt ook weer een eind. Gelukkig kunnen we je de kater van het opruimen besparen. Als het nodig is, verwijderen we de ballondecoraties en nemen we alles mee.  Maar natuurlijk mag je de ballonpilaren ook nog laten staan of op een andere plek in het bedrijf neerzetten. Dan halen we ze later wel op! We hergebruiken de frames om zo groen te werken.

Samen maken we een decoratieplan

We maken bijpassende ballondecoraties die echt wat toevoegen aan jullie feest. Met ballondecoraties van Feest en Verhuur trek je op een unieke wijze de aandacht.
Deel je wensen en we bedenken samen met jou een mooi plan dat past bij jullie bedrijf, feest én budget!

Biologisch afbreekbare ballonnen

We werken met het ballonnenmerk Qualatex. Deze latex ballonnen zijn van de allerbeste kwaliteit, met volle kleuren en mooie glans. Daarmee voorzien ze jullie bedrijfsfeest, (her)opening of ander uniek zakelijk moment van een hoog wow-gehalte. En: de ballonnen van Qualatex zijn 100 % biologisch afbreekbaar!  Net als een bananenschil zijn ze binnen 1,5 jaar vergaan.  

Uniek, apart en Anders dan Anders daar gaan wij voor! Jullie ook?

Wat de aanleiding ook is, het bedrijfsfeest moet wel in het geheugen blijven hangen. Eén ding is zeker: met balloncreaties van Feest en Verhuur weet je in ieder geval dat het visuele deel helemaal klopt!

 

Vraag een offerte aan