Helium ballonnen bestel je bij Feest en Verhuur Alkmaar

Ga je een groot feest geven? Organiseer je een zakelijke bijeenkomst? Geef je gender reveal party of vier je een jubileum? Bestel dan bij ons jouw helium ballonnen voor de best passende aankleding. Bij Feest en Verhuur Alkmaar doen we niet zomaar wat. Onze creatieve afdeling zorgt voor helium ballonnen in trossen van passende omvang en in kleuren die bij jouw evenement passen. Ben je gek op pasteltinten? Heeft jouw logo een specifieke kleur? Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling met helium ballonnen een perfecte match met jouw wensen is. Onvergetelijke feesten, daar doen we het voor!

Daarom helium ballonnen
Helium is een stof die lichter is dan lucht wat ervoor zorgt dat een met helium gevulde ballon opstijgt. Onze helium ballonnen hebben een zweefduur van 14 tot 16 uur. Wil je langer genieten van onze creaties? Dan behandelen we de ballonnen met hi-floatgel zodat ze tenminste 18 uur hun werk doen. Bij Feest en Verhuur Alkmaar hebben we oog voor de natuur. Daarom maken we uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Hiermee zijn we zeker van 100% natuurlatex en de biologische afbreekbaarheid van de materialen.

Geen omkijken naar
Onze opdrachtgevers weten dat één telefoontje naar onze organisatie garant staat voor een geweldige aankleding die tot in de puntjes verzorgd is. Ook het vervoer -binnen Alkmaar gratis- nemen we voor onze rekening. We plaatsen de trossen helium ballonnen en halen de materialen na het feest ook graag weer voor je op.

Zoek jij een partij waar je goede helium ballonnen kunt bestellen? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een onuitwisbare eerste indruk.

Neem contact op