Ballonnen voor de crematie en begrafenis

Afscheid nemen blijft moeilijk. Hoe oud of hoe jong, dat maakt niet uit. Het enige wat je vlak erna nog rest, is het afscheid van iemand die je dierbaar is, zo mooi mogelijk te maken. Ballonnen dragen aan de uitvaart zeker bij.. Wij werken met biologisch afbreekbare ballonnen en met eco-lint dat snel oplost in aarde en water.

Het geeft net dat beetje extra aan de uitvaart

Ballonnen geven iets te doen. Ze kunnen een mooi ritueel of symbolisch gebaar zijn bij het afscheid.

Het kan een wit heliumhart zijn naast de kist of ballontrossen om haar kistje heen in de kleur zachtgeel, waar de liefde vanaf straalt. Een open hart in wit en parelmoerwit, met vlinders waar hij altijd dol op was. Of zijn favoriete ratbike motor, nagemaakt van ballonnen en een rood hart zwevend erboven.
 

Biologisch afbreekbare ballonnen / Eco-lint van Feest en Verhuur Alkmaar

Wij werken met biologisch afbreekbare ballonnen en eco-lint. Het eco-lint is gemaakt van maismeel of rijstmeel. Eco-lint lost in enkele seconden op in water. Wil je meer lezen over hoe en waarvan onze biologisch afbreekbare ballonnen zijn gemaakt, klik hier.

Maak het afscheid persoonlijk

Wij maken tijd voor jullie vrij. Ballonnen voor een begrafenis of crematie, daar maken wij altijd tijd voor. Bel gewoon, want dat gaat het snelste op zo’n korte termijn.

Neem contact op