Ballondecoraties op jullie personeelsfeest

Wil je het personeelsfeest in jullie bedrijfskantine of het bedrijfsuitje op locatie verrassend aankleden? Met onze ballonnen transformeren wij elke ruimte in een feestzaal. En dat lukt ons voor elk redelijk budget! Ieder bijzonder moment in een bedrijf mag gevierd worden, of het nu gaat om een jubileum, van eenjarig tot wel honderdjarig bestaan, een prijsuitreiking, nieuwe bedrijfsnaam of een topomzet waar je samen met het personeel trots op bent. Wij kleden jullie feest graag aan met aparte ballondecoraties waar iedereen nog lang over napraat.

Wil je complimenten ontvangen na je personeelsfeest?

Locatie geregeld? Vink. Muziek afgestemd? Vink. Drinken en eten besproken? Vink. Maar hoe breng ik mijn medewerkers bij binnenkomst meteen in de stemming en laat ik zien hoezeer ik hun tomeloze inzet voor het bedrijf waardeer? Dat kan met Feest en Verhuur! Laat weten waar je aan denkt, mee speelt of van droomt en wij bedenken samen een uniek en superfeestelijk ballondecoratieplan. Vink!

Wij geven elk personeelsfeest een wow-effect. Dat doen we bijvoorbeeld met heliumballonnenballonslingers, 
cijferballonnen of compleet op maat. Voor een diner maken we ook mooie tafeldecoraties. Verrassender dan bloemen!

Jouw personeelsfeest gedecoreerd met ballonnen

Wil je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een thema voor jouw personeelsfeest, bekijk dan onze foto's van eerdere feesten. Voor persoonlijk advies mag je natuurlijk altijd bellen. En wil je graag face-to-face brainstormen over de invulling van jullie personeelsfeest, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Een thema, bedrijfskleuren of de omgeving: wij nemen het mee in het plan en maken ballondecoraties die je niet voor mogelijk houdt. Van strak modern tot lekker over de top.