Vieren wat er te vieren valt!

Kies je voor de feestverhuur artikelen van Feest en Verhuur Alkmaar? Dan kan het niet anders dan dat jouw feest gaat slagen. Onze creatieve afdeling zorgt op basis van jouw wensen voor een complete oplossing voor de aankleding van jouw evenement. Ons advies inzake ballondecoratie en overige feestverhuur artikelen is afhankelijk van de locatie en de aanleiding van het evenement. Een gender reveal party vraagt immers om andere aankleding dan een zakelijk jubileum of de organisatie van een beurs(deelname).

Alle feestverhuur artikelen onder één dak
Zit er een jubileum aan te komen? Ligt er een groot bedrijfsfeest op de loer? Wordt jouw oudste spruit bijna 18 jaar of beval je juist binnenkort van jouw eerstgeborene en wil je kraamfeest geven? Feest en Verhuur Alkmaar zorgt voor een onvergetelijke gebeurtenis. In ons assortiment zitten alle feestverhuur artikelen die je nodig hebt voor een waanzinnig evenement. Van rode loper tot cocktailbar of candy cart en van statafel tot een gigantische Abraham. En dan hebben we het nog niet gehad over onze ballondecoraties waarmee we van iedere locatie een plaatje maken. Met ballonnen zorgen we namelijk gegarandeerd voor een onuitwisbare eerste indruk.

Nog heel lang feesten
Om ervoor te zorgen dat we nog veel meer feesten kunnen organiseren, zijn we bewust zuinig voor onze aarde en kiezen we voor feestverhuur artikelen die lang meegaan en maken wij voor al onze ballondecoraties uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Deze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en biologisch afbreekbaar.

Zoek jij een partij voor jouw feestverhuur artikelen? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een onuitwisbare eerste indruk.

Neem contact op