Dress to impress met ballondecoraties

Met ballondecoraties bij de entree van jouw evenement maak je een onuitwisbare eerste indruk. Hetzelfde geldt voor ballondecoraties aan de voet van de rode loper of op de feestlocatie zelf. Of je nu voor uitbundige ballondecoraties of juist voor de chique variant kiest, met onze creaties zet creëer je de juiste sfeer voor jouw evenement.  Van ballondecoraties voor op tafel tot ballonpilaren en -bogen voor de aankleding van een complete locatie, Feest & Verhuur Alkmaar staat voor je klaar.  

Ook voor denkwerk
Een geslaagd feest of ander evenement vraagt om het nodige denkwerk. Onze creatieve afdeling doet niets liever! Ons advies inzake ballondecoratie is afhankelijk van de locatie en de aanleiding van het evenement, uiteenlopend van gender reveal party’s tot jubilea, huwelijken en beurzen. Natuurlijk verstrekken we vakkundig advies inzake de kleurkeuze van de ballondecoraties. Het is bovendien goed om te weten dat we er voor zowel grote als kleine evenementen zijn. We lopen warm voor elke opdracht: van een paar trosjes ballonnen tot de ballondecoratie van een complete locatie.     

Van a tot z geregeld
Feest en Verhuur Alkmaar verzorgt elke opdracht tot in de puntjes. We plaatsen de ballondecoraties en halen deze na afloop desgewenst ook weer op. Voor opdrachten in Alkmaar rekenen we geen bezorgkosten. Wil je naast de ballondecoraties ook de aanvullende aankleding uit handen geven? Wij staan voor je klaar.

Oog voor de natuur
Om ervoor te zorgen dat we nog veel meer feesten kunnen organiseren, moeten we zuinig zijn op onze aarde. Daarom maken wij voor al onze ballondecoraties uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Hiermee zijn we zeker van 100% natuurlatex en de biologische afbreekbaarheid van de materialen.

Zoek jij een partij voor jouw ballondecoraties? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een onuitwisbare eerste indruk.

Neem contact op