Met de juiste bruiloft decoratie wordt jouw mooiste dag nóg mooier

Jullie gaan trouwen! Wat een fantastisch nieuws. Wij zorgen er graag voor dat deze start van de rest van jullie leven onvergetelijk wordt. Met andere woorden: jullie zorgen voor de liefde, wij voor de aankleding. We creëren precies de sfeer die jullie voor ogen hebben, optimaal romantisch, een tikje stoer, misschien zelfs een beetje gek. Jullie vragen, wij draaien. Met ballonnenbogen, ballonpilaren, een organic ballonslinger, ballonnen in de vorm van een hart en ga zo maar door. Wij zorgen voor de decoratie die jouw bruiloft nóg onvergetelijker maakt.

Alle denkbare kleuren en meer!
Decoratie voor jouw bruiloft is in alle denkbare kleuren beschikbaar. Van rood -de kleur van de liefde- tot pastel, luxe spiegelglans en metallic. Naast ballonnen kun je ook andere bruiloft decoratie bij ons huren. We hebben een geweldige backdrop waarin we zowel champagneglazen als shotglaasjes kunnen plaatsen, we verhuren onze letterlichtbak en zorgen desgewenst ook voor andere aankleding (denk bijvoorbeeld aan corsages). Zin om met ons van gedachten te wisselen over de bruiloft decoratie voor de mooiste dag van jouw leven? Ons creatieve team denk heel graag met je mee. We staan voor je klaar!

We bedienen ook graag toekomstige generaties met bruiloft decoraties
Om ervoor te zorgen dat we nog veel bruiloften mogen decoreren, kiezen we ervoor om optimaal zuinig met grondstoffen om te gaan. Daarom maken wij voor al onze ballondecoraties uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Hiermee zijn we zeker van 100% natuurlatex en de biologische afbreekbaarheid van de materialen.

Zoek jij een partij voor jouw bruiloft decoraties? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een dag om nooit te vergeten.

Neem contact op