Bedrijfsopening met ballonnen

Gaat jouw bedrijf (her)openen? Dat is reden voor een feest! Met bijzondere ballondecoraties van Feest en Verhuur weten je relaties, klanten en toevallige voorbijgangers dat hier iets speciaals gaat gebeuren. We werken met ballonnen van zeer goede kwaliteit in mooie, volle kleuren. Niets is standaard bij Feest en Verhuur. De mogelijkheden met ballonnen zijn oneindig en echt alles is bespreekbaar.

Je bedrijfsopening verrassend anders met onze feestelijke bio-ballondecoraties

  • Een ballonpilaar in de vorm van jouw topproduct
  • Ballondecoratie op maat in een feestelijk thema
  • Heliumballonnen vol glitter en glamour
  • Een ballonwand voor een spectaculair openingsmoment

Ook is het mogelijk voor opening bedrijfslogo of persoonlijke tekst op ballonnen te verwerken

We maken balloncreaties 100% custom made door ballonnen te bedrukken met je bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Klinkt dit aantrekkelijk? Vertel ons je wensen en wij bedenken een mooi plan.

 

Unieke balloncreaties op je bedrijfsopening

Een open dag, jubileum, (her)opening, verhuizing, prijsuitreiking, nieuwe locatie of elke andere mijlpaal: wij kleden elk bijzondere moment onvergetelijk aan met ballondecoraties. Denk aan een speciale looproute met een loper en afzetpaaltjes. Een spectaculaire ballonboog haalt je bezoekers binnen en vervolgens kan het feest beginnen, waarbij de ruimte oogverblindend is versierd met al onze andere balloncreaties.

Zoek je iets unieks dat helemaal bij jouw bedrijf past? Vraag dan aan ons de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan