Feest en Verhuur Alkmaar

Voor evenementen waar nog jarenlang over gesproken wordt

Alles uit de kast voor een geslaagd evenement

Ben je woonachtig in regio Alkmaar en ben je van plan om een feest te organiseren waar jouw gasten over een paar jaar nog over praten? Feest en Verhuur Alkmaar heeft alles in huis! In ons assortiment vind je rode lopers, backdrops, lichtcijfers, een cocktailbar, statafels, een enorme Sarah en dito Abraham en alle denkbare ballondecoraties waarmee we van elk feest -groot en klein- een onvergetelijk spektakel maken.  

Meedenken
Een geslaagd feest of ander evenement vraagt om het nodige denkwerk. Onze creatieve afdeling doet niets liever! We nemen jouw wensen en de kenmerken van jouw locatie mee en zorgen voor een passend voorstel.

Ballonnen centraal
Ballonnen zorgen voor een positieve vibe. Het effect dat een ballon op kleine kinderen heeft -ze willen er zonder uitzondering met een grote glimlach op het gezicht mee spelen- gaat ook op voor volwassenen. Reden genoeg om onze opdrachtgevers te voorzien van passende ballondecoratie, uiteenlopend van een eenvoudig trosje tot volledige ballonnenbogen.

Feest en Verhuur Alkmaar is al jaren actief in de regio Noord Holland. We maken van elk feest een onvergetelijke ervaring. Dat doen we met onze producten, maar vooral ook met onze service. We denken mee, leveren op tijd en halen de decoraties in overleg met de facilitair verantwoordelijke van de feestlocatie op het afgesproken moment weer op. Feestjes zijn namelijk vooral leuk wanneer alles goed geregeld is en je weet waar je aan toe bent.

Meer weten?
Wil je een offerte ontvangen of heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met ons op