Met een ballonnenboog is opvallen een eitje

Een ballonnenboog zorgt voor een groots entree. De perfecte decoratie voor een zakelijk evenement, een bruiloft of de opening van jouw zaak. Wil je een ballonnenboog bestellen die perfect bij de gelegenheid, de locatie en jouw (huis)stijl past? Kies dan voor Feest en Verhuur Alkmaar. Ons creatieve team staat voor je klaar!

Ballonnenboog bestellen, waar moet je op letten?
Met een ballonnenboog bied je jouw gasten een feestelijke poort waardoor zij jouw evenement betreden. Je bestelt al een ballonnenboog voor € 115,- (voor een enkele deur). Wil je een ballonnenboog geschikt voor auto’s? Ga dan voor onze -ook heel betaalbare- XXL-versie. Het spreekt voor zich dat ballonnenbogen in alle denkbare kleuren en combinaties beschikbaar zijn. Van ingetogen of chique tot totaal uitbundig.

Van a tot z geregeld
Feest en Verhuur Alkmaar verzorgt elke opdracht tot in de puntjes. We plaatsen de bestelde ballonnenboog op het gewenste moment en halen deze na het evenement ook weer op. Voor opdrachten in Alkmaar rekenen we geen bezorgkosten. Wil je naast de ballonnenboog ook de aanvullende aankleding uit handen geven? Wij staan voor je klaar.

Zorg voor onze aarde
We zijn ons bewust dat we zuinig moeten zijn op onze aarde. Daarom maken wij voor al onze ballonnenbogen uitsluitend gebruik van klasse A ballonnen. Hiermee zijn we zeker van 100% natuurlatex en de biologische afbreekbaarheid van de materialen.

Ben jij op zoek naar een zakelijke partner die de mooiste ballonnenboog ooit voor je maakt? Bij Feest en Verhuur zit je goed. We zijn professioneel, denken graag mee en zorgen voor een het wow-effect. 

Neem contact op