Festivals met adembenemende, duurzame ballondecoraties

Festivals zijn een feest voor alle zintuigen. Ook voor de ogen dus. En daarom zijn onze kleurrijke, duizelingwekkende en adembenemende ballondecoraties bij uitstek geschikt om een festivalterrein aan te kleden. Nu denk je misschien: ballonnen op een festival in de open lucht, is dat wel verantwoord? Jazeker! Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbaar en recyclebaar materiaal. Onze ballonnen kunnen na afloop dus gewoon in de groene bak. En natuurlijk zitten al onze constructies zó stevig in elkaar dat ballonnen er niet zomaar uitwaaien.

Like & share op jouw festival!

Feest en Verhuur maakt balloncreaties op maat waar Instagram van ontploft. Onze ballonharten en ballonwanden worden vanzelf de ultieme plekken om selfies te maken. Likes verzekerd! Wil je dat jullie festival er visueel helemaal uitspringt? Maak dan vooral een afspraak in ons ballonatelier in Alkmaar. Wij zetten jouw stoutste dromen om in ballondecoraties die je niet voor mogelijk houdt. Oneindige fantasie is daarbij onze basis. En omdat we deelnemen aan internationale ballonevents zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ballontechnieken.

Ballondecoraties voor elk budget van klein > groot

Wij maken onze ballondecoraties voor zowel kleinschalige goede-doelenfestivals als internationale muziekfestivals waarop grote namen acte de présence geven.

Ons standaard aanbod ballondecoratie voor festivals is .........

Nooit standaard maar op maat gemaakt 😉 Jullie zijn uniek en wij ook! Maak jullie festival extra sfeervol! Neem hier contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen